Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRSKO

VIDEO Jeziva scena u Zagrebu, zbog ovog vozača umalo se dogodila tragedija

Foto: Facebook/Croatia Dashcam
03.12.2019.
u 13:49

A često se tam tak zalete, osobito po noći, napisao je korisnik Facebooka u komentaru

Nesavjesni vozači nisu novost na prometnicama diljem Hrvatske. Snimka koja je objavljena jučer na Facebook stranici Croatian Dashcam pokazuje još jednog ''specijalca'' za kojega prometni propisi jednostavno ne vrijede. 

Kao što se može vidjeti na snimci, vozač kojemu se negdje ekstremno žuri  munjevitom je brzinom uletio u kružni tok u ulici Roberta Frangeša Mihanovića u Rudešu. Drugi vozač s čijom je kamerom zabilježen prekršaj umalo je izgubio glavu zbog brzine i nepoštivanja osnovnih pravila prebrzog i neodgovornog vozača.

"A često se tam tak zalete, osobito po noći", napisao je korisnik Facebooka u komentaru.

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
14:50 03.12.2019.

Obijesna vožnja. Jedina prava kazna je zatvor.

Avatar brons
brons
14:12 03.12.2019.

isto tako na kneziji horvacanska -ujevica i domobranska -kuniščak, napravljeno bez mozga, kruzni tok treba usporavti promet, znaci mora imati betonski rub , stupice da čobani škuže da nemogu vozit ko u svom selu

Avatar mladen valentić
mladen valentić
15:09 03.12.2019.

Još jedan koji vozi po pravilima ali u svojoj glavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije