Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi na cesti

VIDEO Gužva na Savskoj cesti, od Frankopanske do Cibonina tornja treba 15 minuta

Zagreb: Radovi na tramvajskoj pruzi u Savskoj prouzročili su zastoje i gužve u prometu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/11
02.09.2021.
u 12:56

Radovi će trajati do ponedjeljka.

Danas je počelo izvođenje radova hitne sanacije tramvajske skretnice na Savskoj cesti kod raskrižja s Tratinskom ulicom, a radovi će trajati do ponedjeljka.

Zauzet je istočni prometni trak u zoni radova, a promet se odvija po preostalom slobodnom dijelu prema privremeno postavljenoj regulaciji. 

Zbog radova stvaraju se gužve na spomenutom raskrižju, pa je tako potrebno petnaestak minuta za prelazak relacije od Frankopanske do Cibonina tornja.

Stvaraju se kolone, a gužva je i u Vodnikovoj ulici.

02.09.2021., Zagreb - Radovi na tramvajskoj pruzi u Savskoj prouzrocili su zastoje i guzve u prometu. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

– Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje – priopćili su iz Gradskog ureda.

Komentara 1

Avatar javorko
javorko
13:35 02.09.2021.

Raditi po noci vrl ovrlo jednostavno ali to se ne može sejtit dotepenci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije