Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 'VESELOM' IZDANJU

VIDEO Bandić se ljuljao, a suradnici ga pridržavali. Nije mogao podijeliti priručnike

Milan Bandić obišao je Gradski urbani vrt
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/31
16.06.2020.
u 20:40

Stigao nakon 45 minuta kašnjenja, ali od Bandića ni slike, ni tona...

Čekali ga, gledali na sat i Godot je ipak napokon stigao. Nakon 45 minuta kašnjenja pojavio se tako gradonačelnik Milan Bandić večeras u gradskom vrtu u Sesvetama na podjeli priručnika "Urbano biovrtlarstvo". No, ne i u svojem najboljem izdanju. Vodili ga suradnici rukom pod ruku, pridržavali dok se ljuljao i teturao, a umjesto govora, fotografiranja i druženja sa zagrebačkim vrtlarima, od njega ni slike, ni tona. I to doslovno. 

A pokušavale su spriječiti njegove desne ruke da se ne primijete gradonačelnikovi "manevri" vješto zaklanjajući pogled kamerama i kružeći izbezumljeno okolo Bandića, dok su međusobno šuškali kako je popio čašicu previše. Tako ipak nije bio spreman za današnju podjelu flanci i priručnika, kao što je to sam ponosno radio proteklih nekoliko dana. Razočarani su bili tamošnji stanovnici kad su prvog čovjeka Grada toliko čekali, a na kraju od njega nisu dobili ni govor, ni rukovanje, ni komadić pažnje, osim jedne građanke koju je velikodušno obgrlio pa ga je i ona malo pridržala. 

VIDEO Miland Bandić u gradskom vrtu Sesvete

Bez "mrlje" na svojoj karijeri izdržao je tako punih 18 godina na vlasti, odnosno od incidenta kad je 2002. godine malo "veseliji" sjeo za volan, ali danas se to nije moglo reći i za njegovu košulju koju je "krasila" fleka, sudeći prema smeđoj boji, od kave. Dalo je sve to poseban "štih" današnjem izdanju zagrebačkog čelnika kojeg ćemo se još dugo sjećati, no, on možda i neće.

Milan Bandić obišao je Gradski urbani vrt
1/30

Komentara 87

EH
enigmus-hr
21:08 16.06.2020.

Uopće me pijani Bandić ne fascinira. Fascinira me ekipa koja ga je, pazite, ČEKALA i to 45 minuta??

UU
uhljeb u holdingu
21:07 16.06.2020.

Pa bio je pijan i 2000. g. kad je napravio sudar i bježao policiji, a kad su ga uhvatili taj policajac je dobio otkaz.

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
20:54 16.06.2020.

mnogi će sad reći da je ovo puki amaterizam, a zapravo je avangarda, proći će još mnogo vremena prije nego ćemo u potpunosti shvatiti ovog eksperimentalnog umjetnika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije