Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI OKRŠAJ

VIDEO Bandić opet napao novinarku jer mu se nije svidjelo pitanje, umiješao se i snimatelj

Milan Bandić sa suradnicima obišao lokaciju nekadašnjeg DIOKI-a
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
21.12.2019.
u 17:45

Dok je obilazio lokaciju na kojoj je planirana izgradnja postrojenja za sortiranje odvojeno prikupljenog otpada i sortirnica reporterka Nove TV Sanja Vištica pitala ga je je li mu neugodno što je Novi Zagreb prekriven smećem, na što je optužio nju da je kriva jer ne odvaja otpad

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je ponovno izvrijeđao novinarku koja mu je postavila pitanje koje mu se nije svidjelo, a kada se umiješao snimatelj iste medijske kuće koji je stao u obranu svoje kolegice onda se okomio i na njega.

Verbalni napadi zagrebačkog gradonačelnika na novinare su pojava koja se često provlači kroz medijski prostor. Samo dva dana nakon što je upitan da komentira izjavu smijenjenog ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak Bore Nogala novinarki N1 televizije Matei Dominiković odbrusio "Nikad više nećeš sa mnom ovako razgovarati", danas se okomio na novinarku Nove TV.

Dok je obilazio lokaciju na kojoj je planirana izgradnja postrojenja za sortiranje odvojeno prikupljenog otpada i sortirnica reporterka Sanja Vištica pitala ga je li mu neugodno što je Novi Zagreb prekriven smećem, na što je optužio nju da je kriva jer ne odvaja otpad.

VIDEO Izjava Milana Bandića 

- Neugodno mi je jer vi ne radite svoj posao. Ne odvajate otpad. Idemo kući, kod vas i kod mene. Dok to ne budete radili nemamo o čemu pričati. Niste mi uvjerljivi - kazao joj je Bandić, a zatim se okrenuo prema snimatelju koji ga je pitao zašto ju napada i odgovorio da je on "psiholog". Nakon toga je i njega optužio da ne odvaja otpad.

- Ja sam psiholog. Ja to kužim. Po očima vidim da ona ne odvaja. Idemo se odmah uvjeriti. Platit ću svima ručak. Sto posto ne odvajate otpad. Vidi vam se na očima - kazao je.

Gradonačelnikov napad na novinarku komentirao je danas i gradski zastupnik Renato Petek koji je na svom Twitter profilu poručio da "Bandić napadom skreće temu s problema koje negira i namjerno se njima ne želi suočiti".

FOTO 700 Zagrepčana prosvjedovalo protiv Bandića i poručili mu: Odstupi!

Milan Bandić sa suradnicima obišao lokaciju nekadašnjeg DIOKI-a
1/17

Komentara 80

Avatar AlPoS
AlPoS
18:20 21.12.2019.

Pogledajte tu svitu žena oko rezača etiketa, koje se usiljeno ismijavaju i povlađuju rezaču etiketa od Jozićke, Stojićke, Stavljenićke, Franjićke. Sram vas bilo

DU
Deleted user
18:00 21.12.2019.

Odavno je trebao biti iza rešetaka a ovako se izruguje sa svima i pravi sve oko sebe budalama što ustvari i jesu.žao mi je što ga netko iz mase ne pogodi među rogove i kaže evo upravo sam odvojio smeće....

RT
rtt
18:39 21.12.2019.

Kuga,tifus,pozar,poplava,tsunami istovremeno ne bi napravilo stete kolko ovaj bosanac..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije