Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tramvaji preusmjereni

VIDEO Autobus u kvaru stvorio kaos na zagrebačkom raskrižju

Autobus na razkrižju Vukovarske i Držićeve
Čitatelj
16.01.2020.
u 12:17

Kako nam javlja čitatelj, promet teče otežano i stvaraju se gužve

Na križanju Vukovarske i Držićeve autobus je ostao u kvaru. Kako nam javlja čitatelj, promet teče otežano i stvaraju se gužve.

Kako su izvijestili iz Holdinga, zbog prometne nezgode tramvajske linije 3, 5 i 13 prometuju izmijenjenim trasama. Linija 3 od Žitnjaka prometuje preko Vukovarske, Držićevom Branimirovom, preko Glavnog kolodvora do Ljubljanice i obratno.

Linija 5 od Dubrave preko Šubićeve, Branimirove, Glavnog kolodvora, Savske do Jaruna i obratno. Linija 13 prometuje od Žitnjaka preko Branimirove, Draškovićeve do Kvaternikovog trga i obratno.

Autobusi pojedinih linija prometuju s odstupanjem od voznog reda.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
rola
16:55 30.01.2020.

Opet Croatia bus!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije