Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija

Vg Legacy za Dječju bolnicu Srebrnjak

Foto: Privatni album
1/5
18.11.2019.
u 00:09

U 90 dana trajanja humanitarne akcije sakuplja se novac za kupovinu respiratora, monitora za životne funkcije te dječjih bolničkih kreveta

Ostalo im je nešto manje od mjesec dana da sakupe novac za nabavku aparata i pomagala koja su namjeravali kupiti u sklopu humanitarne akcije Vg Legacy za pomoć Dječjoj bolnici Srebrnjak.

A želja tima Vg Legacy je nabaviti respirator, monitor životnih funkcija i dječji bolnički krevet. I sve to kako bi djeci bilo lakše i kako bi im vratili osmjehe na lica. Zbog toga su sudjelovali na Gastru Turopolja, pripremaju Božićnu čaroliju, licitaciju adventskih vijenaca, posebnu aukciju, tombolu 'Make a wish', humanitarni pikado turnir, humanitarni poker turnir, koncert. U nedjelju 24. studenoga možete ih potražiti i na štandu u Velikoj Gorici (na Tuđmancu – između Parka i Stotke) gdje će prodavati adventske vijence, vijence za vrata i druge božićne sitnice za ukrašavanje vaših domova.

Humanitarna akcija traje do 15. prosinca, a uplatiti možete na račun HR1323600001502566996 uz naznaku 'Za humanitarku Vg Legacy'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije