Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
148 7°C
  • BakaMraz:

    Opet Miki smislio kako glupoj stoki sitnog zuba uzeti lovu. Pa tako joj i treba kad ga tako dugo uporno drze na vlasti. Ne kaze se bez veze da svaki narod ima vlast kakvu i zasluzuje.

  • Zooltan:

    komunalni redar će čekati vlasnika baciklo i kazniti ga novčanom kaznom. specijalni pauk će odvoziti bacikle jer su već zaposleni rođo grupa iz susjedne države koja je izvan EU

  • dpd111:

    Možda da se komunalni redari malo prošeću ulicom Brune Bušića u Novom Zagrebu i pogledaju malo kako su parkirani automobili. Svakodnevno barem 100 vozila nepropisno parkiranih na zebrama, tik uz zebre, na pješačkim stazama i drugim pješačkim površinama tako da ... prikaži još! ni na klupe ne možeš sjesti. Treba uvesti reda, ali možda da prvo počnete primjenivati postojeće zakone. Auto parkiran tako da pješak mora ići po cesti ili da ga vozač ne može vidjeti dok prelazi zebru jer se neki kockoglavi tako parkirao predstavlja životnu opasnost i koliko vidim naše vrle komunalce i policiju to ne zanima, više se vole skrivati iza grmlja i hvatati penziće koji prelaze cestu izvan pješačkog prijelaza samo sto metara dalje.

Još iz rubrike Zagreb

Zagreb: Vatrogasci skidaju opasne dijelove sa zgrade Croatia osiguranja
Nakon potresa stiže poseban zakon

Ako obnova u Zagrebu bude loša, zgrade će se idući put srušiti

Potres koji je pogodio Zagreb uzrokovao veliku štetu u Đorđićevoj ulici
10 PITANJA O POTRESIMA

Što znači kad je dva dana mirno, a onda cijelu noć tutnje mali potresi?

3
PRITISAK NA VOLONTERE

'Na terenu smo non-stop, zovu i za antenu...'