Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KB DUBRAVA

Vergles-Morović vraćena na mjesto predstojnice, Patrlj ostao razriješenim

leonardo patrlj
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
05.12.2013.
u 22:12

Patrlj uživa veliku podršku liječnika u KB Dubrava - u pet dana prikupljanja potpisa podržalo ga je 1500 bolničkih liječnika

Sanacijsko vijeće KB Dubrava večeras je odlučilo vratiti Jadranku Vergles-Morović na mjesto predstojnice Klinike za unutarnje bolesti, dok je abdominalnog kirurga Leonarda Patrlja odlučilo ostaviti razriješenim s mjesta predstojnika Klinike za kirurgiju. Patrlj uživa veliku podršku liječnika u KB Dubrava - u pet dana prikupljanja potpisa podržalo ga je 1500 bolničkih liječnika u Hrvatskoj koji su tražili povratak smijenjenih liječnika te smjenu sanacijskog upravitelja bolnice Dragana Korolije-Marinića o čijoj odgovornosti sanacijsko vijeće nije raspravljalo.

>> Bitka za vlast i utjecaj u Kliničkoj bolnici Dubrava

Komentara 2

Avatar tituš
tituš
09:40 06.12.2013.

Doktore Leonardo, ponosni smo na tebe i tvoja dostignuća. Ovu vlast doista treba operirati od gluposti ili je potpuno anestezirati i dati u sanatorij da od tamo nikad ne izađe!! Ne znam možete li to učiniti, još jedno svjetsko čudo!o! Ponosna je cijela Imotska krajina koja te je dala, jednog iz plejade od preko 200 drugih doktora, nekoliko akademika, vole spominjati Gotovca, Ujevića, Gudelja, Domljana, znaju li čiji su i od kuda su ti ljudi, o drugim strukama da i ne pričamo. Pokazali su se Imoćani u ratu, gospodarstvu a bogme i neki dan na referendumu, kada je gotovo 100% glasalo se ZA čovjeka. Ovdje su to tumačili kao područja koja mrze, područja koja su ruralna, nepismena, a ja kažem tamo je još zdravo tkivo Hrvatske. Bravo Patrlj, bravo Kujundžić, drugi da se niti jedan ne uvrijedi i tako niz daleko i dugo, no tko bi sve nabrojao ...

Avatar tituš
tituš
08:47 06.12.2013.

Šalabahter! Akcija šalabahter! Svim članovima sanacijskog vijeća iz CK poslan je šalabahter sa porukom palac gore, palac dolje! To je sustav odavno ustanovljen još u Jajcu, da bi malo bio poljuljan devedesetih, danas opet u punom sjaju, ne zadugo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije