Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz 30 godina benda

Veliki ulični tulum na Krugama - 'Psihići' dobivaju svoj trg

Psihomodo Pop
Psihomodo Pop
21.03.2014.
u 15:56

Projekt Pimp My Pump i bend predvođen Davorom Gopcem u subotu od 16 sati u ulici Pile I. organiziraju pravu feštu, na kojoj će Psihomodo Pop najaviti svojih 30 godina, te otvoriti trg posvećen bendu, prvi takav u Hrvatskoj. Pumpovci će usto, budući da je u subotu i Svjetski dan voda, dijeliti flaširanu vodu 'domaćicu'

U povodu 30. obljetnice benda u ulici Pile I. kod križanja sa Slavonskom avenijom na Krugama sutra će, 22. ožujka, u 16 sati Psihomodo Pop i Pimp my Pump (PMP) projekt organizirati ulični tulum.

Kako bi odali počast ovom kultnom bendu, pumpovci će zapuštenu, ali atraktivnu lokaciju oslikati i pretvoriti u “Trg Psihomodo Popa”, a bend će na novootvorenom vlastitom trgu, koji će biti prvi takav domaći trg posvećen hrvatskom bendu, imati promociju novog albuma te najaviti koncert u Domu sportova.

 Na velikom uličnom tulumu, kako su najavili organizatori, svirat će DJ Agregat sa R’n’R’ slušaonicom vinila punk-rock bendova iz 80-ih i 90-ih poput Ramonesa, Clasha, Psihomodo Popa i mnogih drugih. Nakon zalaska sunca, tulum ne staje, već se seli u hostel Taban na funky veselicu DJ-a Jeffa Jarunskog.

A kako je 22. ožujka Svjetski dan voda, a pumpa u funkciji, PMP-ovci će svima okupljenima dijeliti svoju flaširanu vodu 'domaćicu'.

>>Psihomodo Pop objavio 'Neograničeni rock trajanja'!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije