Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Velesajam: Večer uoči prvoga dana prodaje predstavljen iPhone 3G

06.11.2008.
u 23:58

Napokon, mnogi su rekli komentirajući što se čudesni telefon iPhone 3G može kupiti i u Hrvatskoj. T-Mobile ga je u velikom stilu sinoć promovirao u 19. paviljonu Zagrebačkog velesajma uoči prvoga dana njegove prodaje.

Zaluđen tehnologijom
– Komunikacija je jedna od najvažnijih ljudskih potreba, a ovaj će ju uređaj podići na sasvim novu razinu – pojasnio nam je Ivica Mudrinić, predsjednik uprave T-HT-a.

Priznaje, i sam je pomalo zaluđen tehnologijom pa je dovođenje iPhonea i za njega važan događaj. Manje oduševljenja, ali više začuđenosti nad ovim čudom tehnologije iskazala je Nina Badrić. Zajedno s Gibbonijem bila je zadužena za glazbeni dio iPhoneove velike večeri.

– Uređaj sam danas prvi put vidjela uživo, no već mi je sada jasno zašto je toliko zaludio svijet. Svakako ga uskoro planiram kupiti – povjerila nam je.

Čak sedam i pol tisuća najnestrpljivijih iPhone je, doznajemo iz T-mobilea, rezerviralo još prošloga tjedna internetom. Jedan je od njih i 20-godišnji Mario:

Totalni ovisnik
– Totalni sam ovisnik o takvim stvarčicama. Tjedan-dva mogao bih samo zuriti u zaslon iPhonea, dovoljno za sreću – objašnjava. Hvali povoljnu tarifu pa ga je dobio za samo devedeset i osam kuna uz ugovor na dvije godine.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije