Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dramatični prizori

Vatrogasci zaustavili promet zbog lažne dojave o požaru u Ilici

lažna dojava, požar,Ilica,Zagreb
Foto: Vanja Moskaljov
1/2
05.09.2014.
u 11:13

Građani su dojavili požar u Primorskoj banci, a bila je riječ o pokaznoj vježbi

Tramvaji su stajali u redu, a građani s iščekivanjem gledali intervenciju dvaju vatrogasnih kola, koja su se zaustavila na križanju Ilice i Tomićeve.

Oko deset sati, kad je svakidašnja jutarnja gužva već prošla, zastoj nije prouzročio duže čekanje jer se ispostavilo da je riječ o lažnoj dojavi.

– Građani su prijavili požar u Primorskoj banci u Ilici 15, a zapravo je bila riječ o pokaznoj vježbi – kazali su vatrogasci.

>>Zapalio se vlak na kolodvoru u Varaždinu!

>>Udar munje izazvao veliki požar. Izgorjela im 3 traktora, staje, drvarnica...

Komentara 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:30 05.09.2014.

Hm, stvarno moraš biti pametan da radiš pokaznu vježbu sa dimom u 10 sati u centru grada, kada su svi državni službenici i pozeri na kavicama i traču i samo čekaju da imaju novu temu, a susjedi jedva čekaju da nekoga prijave, jer još nisu počeli kuhati ručak i gledati sapunjare. Sad su svi sretni, a netko će to sve platiti. Građani naravno.

MI
Milkica
11:49 06.09.2014.

Ne razumijem sad - je li se radilo o lažnoj dojavi ili o pokaznoj vježbi? Ako je bila vježba, onda vatrogasci nisu tamo došli zbog (lažne) dojave, nego radu vježbe. Članak nema veze s mozgom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije