Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isključili napon

Požar u trafostanici Vjesnikove tiskare

Vjesnikov neboder,Tiskara,požar
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
01.01.2015.
u 23:32

Nije došlo do većeg požara, niti se on širio

Zbog kratkog spoja koji je izazvan preopterećenjem, stradala su večeras četiri razvodna ormara u trafostanici Vjesnikove tiskare na Slavonskoj aveniji 4.

Nakon što se iz trafostanice, koja se nalazi odmah pored Vjesnikova nebodera, počelo dimiti, iz HEP-a su na teren pozvali vatrogasce, međutim, njihove veće intervencije nisu bile potrebne.

– Nije došlo do većeg požara, niti se on širio. Djelatnici Elektre isključili su napon, tako da je sve brzo sanirano, a osim četiri razvodna ormara koji će se morati zamijeniti, štete nema – objasnili su iz Javne vatrogasne postaje Zagreb.

>>Skladište HŽ-a se zapalilo, eksplodiralo i potpuno izgorjelo

>>U Baškom Polju izbio požar, gasilo ga više od 90 vatrogasaca

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije