Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRNOVČICA

Ugašen požar u Zagrebu, nema ozlijeđenih

Vatrogasci uspjeli ugasiti požar na dvije obiteljske kuće
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/9
21.11.2018.
u 19:45

Zasad je nepoznato je li tko ozlijeđen u požaru

Ugašen je požar koji je u srijedu popodne izbio u kući u zagrebačkom naselju Trnovčici, te pritom zahvatio i krov susjedne kuće, a žena i dijete koji su izašli iz opožarene kuće su pregledani i nisu ozlijeđeni, priopćio je u srijedu navečer zagrebački gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Javna vatrogasna postrojba (JVP) Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru kuće na adresi Božjakovinska 32 u Trnovčici oko 18,40 sati. Na teren je izašlo osam vatrogasnih vozila sa 28 vatrogasaca. Požar, koji je zahvatio i krov susjedne kuće, ugašen je. 

Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba pregledao je ženu koja je s djetetom  izašla iz požarom zahvaćene kuće, te je utvrđeno da nisu ozlijeđeni. Na terenu su i dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i zagrebačka policija.

 Uzrok požara biti će poznat nakon očevida.

Vatrogasci uspjeli ugasiti požar na dvije obiteljske kuće Vatrogasci uspjeli ugasiti požar na dvije obiteljske kuće
1/9
Ključne riječi

Komentara 1

AN
Antiflašist
20:25 21.11.2018.

Pocela je puna primjena marakeskog compacta, iznad Novog Vinodolskog ilegalci zapalili sumarsku kucu pokusavajuci upaliti vatru, vatrogasi morali satima gasiti pozar po buri, ali to je fake news, pa bozinovi kaze da je granica sigurna, a stanovnici iznad Novog kazu da ih vide i po tridesetak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije