Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMO ZA VIKEND?

Vatra slavi 20. rođendan, stiže Željezno prijestolje

Vatra
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/2
05.04.2019.
u 09:08

Bezvremenska priča o vikontu de Valmontu i markizi de Merteuil smjestila se u balet "Opasne veze" u HNK, a ako ste raspoloženi za pop-rock, tu je koncert grupe Vatra u Domu sportova.

Atraktivni koncerti, predstave, filmovi, pa i "Game of Thrones" u omiljenom parku u centru... Zagreb je i ovaj vikend pun događaja. Grad će "obojiti" zvuk bluesa, i to zahvaljujući jubilarnom izdanju festivala na kojemu će se, uz naše najpoznatije izvođače, okupiti i gosti iz inozemstva. Počinje i Festival tolerancije sa sjajnim repertoarom, a u popratnom mu je programu i izložba koja na platou ispred Muzeja suvremene umjetnosti predstavlja murale iz Poljske koji govore o prošlosti tamošnjih Židova. Bezvremenska priča o vikontu de Valmontu i markizi de Merteuil smjestila se u balet "Opasne veze" u HNK, a ako ste raspoloženi za pop-rock, tu je koncert grupe Vatra u Domu sportova.

S Dečakom i ekipom od "Tanga" do "Nama se nikud ne žuri"

Vatra velikim koncertom večeras u 20 sati u Domu sportova slavi dva desetljeća glazbenog stvaralaštva, a pridružit će im se i Damir Urban, Massimo Savić, Tonka Matković Šerić... 

Festival tolerancije

Nagrađivani film "Vukodlak" redatelja Adriana Paneka u nedjelju u 19 sati otvara 13. Festival tolerancije. Održava se do 13. travnja, a u Europi, Kinoteci i Tuškancu prikazat će se više od 70 filmova koji tematiziraju ljudska prava, prihvaćanje različitosti...

Daruj krv na Zrinjevcu

Foto: Reuters/PIXSELL

Zaljubljenici u "Igru prijestolja", ali i svi ostali, pozvani su da sutra između 10 i 15 dati dođu na Zrnjevac, gdje se održava akcija "Daruj krv za prijestolje". Oni koji dođu imat će priliku sjesti na zloglasno Željezno prijestolje te na trenutak zavladati Westerosom.

Deset godina bluesa

Večeras počinje deseti Zagreb International Blues Festival, koji će za svoje obljetničko izdanje potrajati sve do 14. travnja. Uz dva strana gostovanja, predstavit će se petnaestak domaćih izvođača. Kutscher's Blues Band iz Austrije sutra svira u Hard Placeu. 

Opasne veze

"Opasne veze", novi balet Hrvatskoga narodnog kazališta, koji potpisuje koreograf Giorgio Madia, izvodi se večeras u 19.30 te sutra u 18 sati. Izvrsna prilika da se prisjetite spletki dvoje francuskih aristokrata iz glasovita romana Pierrea Choderlosa de Laclosa.

Idemo na Broadway

Komedijina predstava "39 Stepenica" večeras je u 20 sati u klubu Kontesa, a sutra u 21.30 ondje možete uživati u popularnom cabaret showu sa songovima iz poznatih mjuzikla "Idemo na Broadway" koji potpisuje Miro Ungar.

VIDEO: Prosvjedna šetnja za očuvanje potoka Črnomerec:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije