Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svakih 20 minuta

Uvodi se nova ZET-ova linija od Glavnog kolodvora do Praške

ZET oustio u promet nove autobuse na prirodni plin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
01.06.2020.
u 15:23

Autobusi linije 611 polazit će s turističkog autobusnog stajališta na Glavnom kolodvoru, odnosno sa stajališta kod meteorološkog stupa na Zrinjevcu, a zaustavljat će se i na tramvajskom stajalištu Zrinjevac u smjeru Praške ulice.

Kako bi se Glavni kolodvor povezao s centrom, od sutra prometuje nova izvanredna autobusna linija 611 (Glavni kolodvor - Praška ulica). Po njoj će voziti minibus koji će radnim danom, subotom i nedjeljom kretati svakih 20 minuta

Autobusi linije 611 polazit će s turističkog autobusnog stajališta na Glavnom kolodvoru, odnosno sa stajališta kod meteorološkog stupa na Zrinjevcu, a zaustavljat će se i na tramvajskom stajalištu Zrinjevac u smjeru Praške ulice. 

Trasa linije:

Glavni kolodvor (turističko stajalište) - Ulica Grgura Ninskog - Haulikova ulica - Ulica Antuna Mihanovića - Trg Ante Starčevića - Trg kralja Tomislava - Zrinjevac (meteorološki stup), a u povratku: 

Zrinjevac (meteorološki stup) - Trg Josipa Jurja Strossmayera - Trg kralja Tomislava - Ulica Grgura Ninskog - Glavni kolodvor (turističko stajalište)

Vozni red dostupan je na internetskoj stranici ZET-a . 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Marina58
20:21 01.06.2020.

Trebao bi kružiti non stop, a ne svakih 20 minuta. To bi trebalo uvesti za cijeli dio centra koji je ostao bez tramvaja od Austrijske do Draskoviceve.

ZA
zagi101
16:55 01.06.2020.

jel to idu izbori pa treba uvesti autobus da vozi do trga kad već ne smije tramvaj

DU
Deleted user
10:34 02.06.2020.

Koja kretenarija: pa trebaju na toj liniji dva autobusa koji buju stalno vozili!!! A ne ovaj vic od mini autobusa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije