Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u centru Zagreba

Usred dana oteli djevojku zbog duga njezina dečka

policija
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
20.03.2014.
u 11:15

Građanka je javila policiji da je vidjela otmicu djevojke, a policija je ubrzo uhitila dvojicu mladića.

Jedna je Zagrepčanka u ponedjeljak oko 11.30 sati javila policiji da je u Mercedesu vidjela djevojku koja je pokušala pobjeći iz vozila u kojemu su bila još dvojica mlađih muškaraca. Prije toga je vidjela kako su je u Ilici nasilno ugurali i zatim s njom krenuli u smjeru Gajnica.

Odmah nakon dojave policija je krenula u potragu i pronašla osumnjičene Filipa B. (26) i Mislava B. (24) u Podsusedu. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su se njih dvojica u 11.20 sati Mercedesom zagrebačkih registracija dovezli pred zgradu 26-godišnje I. R. koju poznaju otprije te su je pozvali da izađe iz kuće i krene s njima. Nakon što je sjela u vozilo, počeli su vikati na nju i prijetiti joj zbog navodnog duga njezina dečka. Kad je pokušala izaći iz vozila, Mislav B. ju je nasilno zadržao u vozilu, a Filip B. je u međuvremenu nazvao njezina dečka i kazao mu da su oteli njegovu djevojku te da vrati novac.

Kad su stigli u Bolničku ulicu u Podsusedu, pustili su je iz automobila, a policajci su ih ubrzo priveli. Osumnjičeni su policiji poznati otprije zbog prijetnji.

Iz zagrebačke policije zahvalili su sugrađanki na pravovremenoj telefonskoj dojavi koja je rezultirala brzim i uspješnim razrješavanjem kaznenog djela.

>>Razgolićen oteo djevojku i nožem joj prijetio na krovu

Komentara 5

VL
.
11:55 20.03.2014.

Bravo policajci. Mora da niste Ostojićevi ?

MA
madmax17
12:06 20.03.2014.

U Americi za otmicu dobiješ 20 god. koliko će dobiti ovi?

Avatar matalan
matalan
12:07 20.03.2014.

u Americi je za otmicu maloljetnika zapriječena smrtna kazna, bravo USA i Izrael, zemlje pravde znanosti i napretka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije