Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 2,5 milijuna kuna

Uskoro se gradi nova ograda na Mirogoju

Mirogoj ograda
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/2
19.03.2016.
u 12:00

Oko 760 metara ograde služit će kao vizualna i zvučna barijera između groblja i Remetske ceste, a projektirao ju je Marijan Hržić

Dugoočekivana prva faza gradnje ograde na Mirogoju napokon će početi, nakon što je jučer zaključen javni natječaj za njenu gradnju, i to u vrijednosti 2,500.000 kuna.

Riječ je o 760 metara nove ograde koja će razdvajati rubne parcele Mirogoja od Remetske ceste te će služiti kao vizualna i zvučna barijera između najvećega gradskog groblja i ulice. Radove izvodi Teh-Gradnja, a projektant je arhitekt Marijan Hržić (na slici).

>>Parkiranje uz Arkade od srijede 28.10. ide u povijest

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije