Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CVJETNI TRG

Uskok istražuje izdavanje papira za gradnju u Varšavskoj

varšavska (1)
Željko Lukunić/PIXSELL
19.05.2010.
u 19:00

Odvjetništvo je zatražilo od Ministarstva kulture da provede cjeloviti inspekcijski nadzor te da dopuni i svoje dano izvješće.

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u povodu kaznene prijave zaprimljene 7. travnja 2010. od udruga Zelena akcija i Pravo na grad zatražio je od Ravnateljstva policije, Uprave kriminalističke policije, provođenje kriminalističkih istraživanja u cilju utvrđivanja moguće kaznene odgovornosti prilikom izdavanja potrebne dokumentacije za izgradnju objekta na Cvjetnom trgu, izvijestio je DORH.

Državno odvjetništvo u vezi rušenja starih, odnosno izgradnje novih objekata na Cvjetnom trgu prikuplja dokumentaciju od svih relevantnih institucija.

Također, odvjetništvo je zatražilo i od Ministarstva kulture da provede cjeloviti inspekcijski nadzor te da dopuni i svoje dano izvješće.

Komentara 19

DE
detour
20:09 19.05.2010.

efikasnost uskoka je fascinantna. evo tek jucer su medijski prozvani da TRI GODINE ne rade nista na doticnom slucaju, i evo danas vec pomak.

Avatar Piruška
Piruška
19:53 19.05.2010.

A baš sam se poveselio garaži na Cvijetnom i sad niš od toga. I di sad da se parkiram kad idem na špicu popiti kafu ?

IZ
izbrisan
06:20 20.05.2010.

piruska Kafu mozes popiti negdje drugdje,ovdje se pije kava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije