Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačka na Črnomercu

Ušao u banku, pokazao lažnu eksplozivnu napravu i odnio oko 200.000 kn

črnomerec bomba
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/5
06.12.2014.
u 12:49

Zaposlenice su kazale da je pljačkaš bio star između 40 i 50 godina, visok otprilike 185 centimetara, jače građe, a preko nosa je tijekom prepada imao masku.

U jučerašnjoj pljački Splitske banke na Črnomercu razbojnik je ukrao gotovo 200 tisuća kuna.

Nakon što je ušao u banku, razbojnik je na pult stavio lažnu eksplozivnu napravu te je trima zaposlenicama zaprijetio da će je aktivirati, ako mu ne daju novac. U banci u tom trenutku nije bilo klijenata.

Zaposlenice su kazale da je pljačkaš bio star između 40 i 50 godina, visok otprilike 185 centimetara, jače građe, a preko nosa je tijekom prepada imao masku. Policija je lažnu eksplozivnu napravu poslala na vještačenje.

>>'Vidio sam čovjeka s aktovkom kod banke'

>>Maskirana osoba opljačkala objekt za igre na sreću

Komentara 8

DA
davidbraco
18:17 06.12.2014.

A trebalo mu je da vrati neke kredite, ovrhe ....

DU
Deleted user
06:05 07.12.2014.

Opljačkati banku nije grijeh, jer su samo bankari gori od pljačkaša (banaka). Tko vas, osim bankara, može bešćutno otjerati na ulicu, jer niste uplatili ovu ili onu ratu. I pritom ih nije briga jeste li možda imali nekakvu obiteljsku tragediju..i sl. Pa koja bi životinja ljudima napravila ono sa švicarskim francima, osim bankara.

Avatar commentator
commentator
19:37 06.12.2014.

. Znači nije bio naoružan, ako je "...upao sa lažnom exp. naprvom...." Blažu kaznu za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije