Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv Zagrebparkinga

Upozorenje Zagrepčanima: Ako ove kazne nađete na automobilu javite nam

Lažna uplatnica Zagrebparkinga
Zagrebački holding
19.12.2018.
u 10:40

Na lažnim uplatnicama nije naveden primatelj podružnica Zagrebparking kao ni logo Zagrebačkog holdinga i podružnice Zagrebparking

Iz Zagrebačkog holdinga upozoravaju građane kako se na području zapadnog dijela grada Zagreba na vozilima ostavljaju lažne uplatnice naslovljene na Zagrebački holding d.o.o., Šubićeva 40/III u iznosu od 250 kuna.

Naime, na lažnim uplatnicama nije naveden primatelj podružnica Zagrebparking kao ni logo Zagrebačkog holdinga i podružnice Zagrebparking.

"Molimo građane da ne nasjedaju na prijevaru te da pri uplati provjere IBAN primatelja s uplatnice. Posumnjate li u prijevaru, vjerodostojnost zaprimljenog naloga za plaćanje, odnosno dnevne parkirališne karte, preporučujemo – prethodno provjerite na broju 072 500 400. Pozivni centar Zagrebačkog holdinga dostupan je 24 sata dnevno. Zagrebački holding i podružnica Zagrebparking poduzet će sve potrebne i raspoložive radnje u zaštiti svojih interesa te interesa građana", stoji u priopćenju Zagrebačkog holdinga.

Pogledajte video: Ovo su neki od najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama

 

Ključne riječi

Komentara 29

DO
dopizdilomi
11:55 19.12.2018.

I nitko ništa ne poduzima kako bi se vlasnik računa pronašao.

DO
domagoj1492
11:34 19.12.2018.

Zagreb parking - odvratna parazitska firma gdje su se nakotili ubljebi koji naplaćuju parking građanima Zagreba , parking koji su ti građani sagradili, i tako naplaćen , odnosno oteti novac , dijele međusobno u obliku mjesečnih plaća.

Avatar Olujni
Olujni
10:54 19.12.2018.

I jedni i drugi su kriminalne organizacije!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije