Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE VLASNIK

Upoznajte zmaja iz Kupinca koji se izgubio. Cijeli se dan sunčao na drvetu

iguana
Foto: Dumovec
04.10.2019.
u 08:22

Jedva nam je stao u 'transporter', spremnik u kojem prevozimo životinje. Naime, gmaz ima rep dugačak gotovo metar, stoji u objavi Azila Dumovec

Netko je izgubio iguanu, pa iz Azila Dumovec koji ga je preuzeo traže da se jave svi koji nešto znaju o vlasniku. Gmaza je ugledao na drvetu jedan od mještana kada je išao na posao. No, nakon radnog vremena ponovo je učio gmaza na drvetu te ga spasio i predao u Azil.

Na Facebooku stranici Azila Dumovec objavljena je fotografija iguane kojoj traže vlasnika.

"Upoznajte zmaja iz Kupinca!

Tako tepamo velikoj iguani za koju ne znamo je li pobjegla iz nečijeg doma ili ju je netko pustio u prirodu. Jedan ju je stanovnik Kupinca, mjesta kraj Donje Zdenčine u Zagrebačkoj županiji, opazio jutros kad je išao na posao. Na istom je mjestu bila kad se vraćao kući.

Foto: Dumovec

Veliki gmaz cijeli se dan sunčao na drvetu. Čovjek je zaključio da mu tamo nije mjesto. Donio je platnenu vreću, dohvatio iguanu za rep i ulovio je u maniri iskusnih hvatača. Dovezao ju je do Zagreba gdje smo veličanstvenu životinju prihvatili. Riječ je o uistinu velikom gmazu. Jedva nam je stao u „transporter“, spremnik u kojem prevozimo životinje. Naime, gmaz ima rep dugačak gotovo metar. Ako imate više informacija o tome čija je iguana iz Kupinca, javite nam se", stoji u objavi na Facebooku.

Video: Zmija pojela žabu

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar possibilis
possibilis
09:06 04.10.2019.

Jadno zivince. Sunca se cijeli dan. Nije ovo klima za hladnokrvno tropsko bice.

ZB
Zbrega
22:49 10.10.2019.

To je onaj Zmajo s reklame

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije