Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javni prijevoz

Unatoč snijegu i poledici, ZET vozi gradom redovito, barem zasad

ZET autobus snijeg
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
28.01.2014.
u 08:25

Linije javnoga prijevoza funkcioniraju svugdje, navode iz ZET-a. Prohodni su i brdski prilazi, a za sve zimske uvjete spremne su ekipe zimske službe ZET-a i drugih podružnica Holdinga

Iako mjestimice u Zagrebu ujutro pada slabi snijeg, ZET funkcionira i promet je redovit na svim linijama, barem zasad.

Iz ZET-a su poručili da su, unatoč niskim temperaturama i poledici, prohodni i koridori u brdskim zagrebačkim predjelima, ali su svejedno spremne na djelovanje i moguće intervencije i njihove zimske službe kao i zimske ekipe ostalih Holdingovih podružnica.

- Čim se za to ukaže potreba, djelovat će i preventivno - navode u ZET-u, obavještavajući da je tijekom ove noći pregledana tramvajska pruga, a i dodatno je se održava, kako bi promet u nadolazećoj oštroj zimi bio na najvišoj mogućoj razini.

Za popodne je u Zagrebu prognozirano malo snijega, s temperaturom zraka od -2 Celzijeva stupnja i slabim jugozapadnim vjetrom.

>>Snijeg pada u većem dijelu Hrvatske, na Jadranu moguće nevrijeme!
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije