Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez izmjena

Umirovljenici se i dalje mogu besplatno voziti središtem grada

ZET
PIXSELL
20.01.2011.
u 15:52

Nove odluke Holdingove podružnice ne odnose se na umirovljenike koji imaju pravo na besplatne mjesečne kupone - kažu iz ZET-a

ZAGREB – Nedavno ukidanje besplatnog tramvajskog prijevoza središtem grada zbunilo je mnoge umirovljenike koji imaju pravo na besplatnu mjesečnu kartu, no kako poručuje glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić, razloga za brigu najstariji Zagrepčani ne trebaju imati. Naime, nove odluke Holdingove podružnice ne odnose se na njih.

– Umirovljenici koji imaju pravo na besplatan prijevoz ne trebaju se bojati ZET-ovih kontrolora u središtu grada jer se i tuda mogu besplatno voziti sa svojim mjesečnim pokazima – rekao je glasnogovornik Jurić.

Svoje besplatne kupone za veljaču umirovljenici mogu uz predočenje osobne iskaznice preuzeti u ZET-ovim prodavaonicama karata te u upravnoj zgradi u Ozaljskoj od osam do 15 sati.

Komentara 1

Avatar konkordsky
konkordsky
19:55 23.01.2011.

Nitko se više ne može voziti besplatno središtem grada od Trga bana Jelačića pa dvije stanice gore-dolje, mislim do Kvatrića,Britanca ili Glavnog kolodvora. Voznu kartu imaš ili nemaš tako je uvijek bilo,ne vidim tu ništa spornoga,umirovljenici se i dalje voze besplatno kad ih grad financira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije