Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika gorica

Ulazna vrata stadiona pala na nogometnog suca i teško ga ozlijedila

Stadion Velika Gorica
Sanjin Strukić/PIXSELL
16.01.2014.
u 12:53

Na stadionu u Gorici sinoć se srušila metalna vrata, a 57-godišnji sudac s teškim ozljedama prevezen je u bolnicu Rebro. Policija još istražuje cijeli slučaj

Sinoć oko 22.50 sati došlo je do pada metalnih ulaznih vrata stadiona NK Gorice. Vrata su, kako pišu Kronike Velike Gorice, pala na velikogoričkog nogometnog suca koji se nalazio u neposrednoj blizini. Teške tjelesne ozlijede zadobio je 57-godišnjak, Hitna pomoć prevezla ga je u bolnicu Rebro.

Iz policije kažu kako su ih o cijelom događaju obavijestili upravo djelatnici hitne medicinske pomoći.

-  U tijeku je očevid policijskih službenika, a po završetku će biti poznati detalji nesretnog slučaja. Za sada je nepoznato kako je došlo do pada metalnih ulaznih vrata stadiona, kažu u velikogoričkoj policiji.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije