Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udruga nova budućnost

Uključite se u akciju i pomozite da djeca dobiju automobil da mogu do liječnika ili trgovine

Foto: Udruga Nova budućnost
1/3
10.05.2021.
u 15:50

Postoji više načina kako ih možete, dodaju, podržati. Jedan od njih je uplatom na crowdfunding kampanju koju su pokrenuli na GoGetFunding platformi il izravnom uplatom na račun udruge "Nova budućnost".

"Ne tražimo puno. Automobil kojim ćemo se odvesti do dežurne ljekarne ili liječnika kada dođu velike zime. Vozilo kojim ćemo se odvesti do glavnog autobusnog kolodvora kako bi se vidjeli s roditeljima i koje je dovoljno veliko da kupovinu namirnica ne moramo raditi iz dva dijela. Jedino prijevozno sredstvo koje imamo, 20 godina staro, u neispravnom je stanju, odnosno u takvom da nije sigurno osloniti se na njegove kotače". Mole tako iz udruge "Nova budućnost" da svatko tko želi i može donira preko njihove crowdfunding kampanje "Srce za volanom" kako bi mogli djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi i dalje nastavljati pružiti siguran dom, sretno i mirno djetinjstvo, te obrazovanje.

Akcijom, naime, žele sakupiti sredstva za novo službeno vozilo, a cilj je doći do 30.000 eura kako bi kupili prijeko potreban automobil koji će biti siguran, dugotrajan i praktičan.

"Obiteljski monovolumen je neophodan za svakodnevni rad udruge jer omogućuje prijevoz više osoba odjednom te se može prilagoditi za prijevoz većih stvari i namještaja. Vlastito vozilo je potrebno bilo da je riječ o nužnoj potrebi kao što je odlazak liječniku ili spontanom odlasku do trgovine po namirnice. Ono što je još bitnije, vlastito vozilo nam pruža sigurnost za vrijeme trenutne COVID situacije te štedi vrijeme jer odgajatelji neće gubiti pola radnog dana na korištenje javnoga prijevoza već ćemo se više moći posvetiti djeci, a što povećava i kvalitetu skrbi", objašnjavaju iz udruge.

Postoji više načina kako ih možete, dodaju, podržati. Jedan od njih je uplatom na crowdfunding kampanju koju su pokrenuli na GoGetFunding platformi il izravnom uplatom na račun udruge "Nova budućnost".

Vlasnik računa: Udruga Nova budućnost
IBAN: HR4423600001101893097
Model i poziv na broj: HR99
Opis plaćanja: Donacija za kampanju “Srce za volanom”

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije