Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi u gradu

Ukinut tramvaj linije 13, a linije 3, 5, 6 i 7 voze novim trasama

držićeva vukovarska (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
08.07.2013.
u 08:10

Tramvaji ne voze od Zapruđa do Vukovarske i Vukovarskom između Savske i Držićeve. Umjesto njih, putnike će prevoziti autobusna linija 608 (Zapruđe – Vukovarska/Savska).

Otkako su proteklog vikenda započeli radovi na jednom od najprometnijih gradskih raskrižja - onom na križanju Držićeve u Vukovarske, na snazi je posebna regulacija prometa. I dok se vozači polako navikavaju na novu signalizaciju, građani koji putuju javnim gradskim prijevozom trebat će nekoliko dana da se uhodaju. 

Zbog radova je, naime, ukinuta tramvajska linija 13, a tramvaji ne voze od Zapruđa do Vukovarske i Vukovarskom između Savske i Držićeve. Umjesto njih, putnike će prevoziti autobusna linija 608 (Zapruđe – Vukovarska/Savska). Tramvaji će kroz raskrižje voziti samo u smjeru sjever-istok i istok-sjever.

Linije 3, 5, 6 i 7 voze izmijenjenim trasama. 

Linija 3: Ljubljanica – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Savišće;

Linija 5: Prečko – Trg bana J. Jelačića – Glavni kolodvor – Branimirova – Draškovićeva – Kneza Mislava – TŽF –Kvaternikov trg – Bukovačka (Maksimir);

Linija 6: Črnomerec – Trg bana J. Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Žitnjak;

Linija 7: Dubrava – Šubićeva – Branimirova – Glavni kolodvor – Vodnikova – Savska – Avenija Dubrovnik – Zapruđe.

>>Naoružajte se strpljenjem! Počeli radovi na Držićevoj i Vukovarskoj

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije