Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo radno vrijeme

Ukidaju se noćne smjene u 'COVID -19- ambulantama'

Bolnica u vrijeme koronavirusa
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.04.2020.
u 11:10

Zahvaljujući sve povoljnijoj epidemiološkoj situaciji ministar zdravsta Vili Beroš predlaže ukidanje noćne smjene u tzv. “COVID -19- ambulantama”

Nastavno na pripreme za osiguranje potrebnih dodatnih lokacija za pregled građane pod sumnjom na zaraženost koronavirusom (COVID – 19) na području Grada Zagreba od 16. ožujka 2020. organizirane su posebno izdvojene ambulante za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost koronavirusa, s uputom rada kroz 24 sata.

Zahvaljujući sve povoljnijoj epidemiološkoj situaciji ministar zdravstva Vili Beroš predlaže ukidanje noćne smjene u tzv. “COVID -19- ambulantama”.

Radno vrijeme u posebno izdvojenim ambulantama za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost od koronavirusa od sada je od 8 do 20 sati na sljedećim lokacijama:

Dom zdravlja Zagreb-Centar
- Laginjina 16
- Av. V. Holjevca 22

Dom zdravlja Zagreb - Istok
- Hirćeva 1
- Grižanska 4

Dom zdravlja Zagreb – Zapad

- Prilaz baruna Filipovića 11
- Park stara Trešnjevka 3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije