Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački dnevnik

Uhvatiti trenutak samo za sebe prava je vještina

predah
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/12
13.04.2015.
u 16:35

Isključiti se iz svega makar nakratko, to je najvrijedniji trenutak, poklon samome sebi...

Radni ritam, navike, očekivanja, trendovi, poslovni uspjesi - sve. To je danas znatno drugačije nego je bilo godinama ranije.

Stres se tako uvukao u zagrebačku svakodnevicu i trenutak, nekoliko minuta, puni sat odmora koje svatko od nas ugrabi u danu najvrijedniji su trenuci iz jednostavnog razloga. Poklon je to samome sebi.

U tim i takvim trenucima svatko i sve ostalo može barem malo pričekati, neće nikuda pobjeći.

U svom vremenu svijeta koje imamo isključiti se iz svega i pronaći trenutak za sebe vještina je koju baš svatko od nas mora svladati, ili ju je vec imao sreće savladati. Ta ne kaže se bez razloga: “pomalo...”

>>Ulica kafića priziva duh zagrebačke prošlosti

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije