Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZAGREB SE IZJASNIO'

Uhlir: Bandić ne želi sudjelovati u obnovi Zagreba

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
01.04.2020.
u 12:18

"Oni tvrde i da nemaju raspoloživih stanova u koje bi se privremeno smjestili građani, a znamo da grad ima 4800 stanova", dodao je Uhlir

Grad Zagreb na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem ne želi sudjelovati u obnovi Zagreba nakon snažnog potresa, tvrdi državni tajnik u Ministarstvu graditeljstva Željko Uhlir.

"Zagreb se izjasnio, gradonačelnik Bandić, da ne želi obnavljati grad Zagreb. Sam gradonačelnik dao je izjavu za medije da su građani sami krivi", rekao je Uhlir gostujući na N1 televiziji dodajući da Grad neće dati ni financijska ni materijalna sredstva.

"Nijedan stan nisu ponudili za smještaj građanima pogođenima potresom. Oni tvrde da nemaju raspoloživih stanova u koje bi se privremeno smjestili građani, a znamo da grad ima 4800 stanova, od toga 800 bespravno useljenih", kaže Uhlir.

VIDEO Snažan potres pogodio Zagreb

Ključne riječi

Komentara 25

MA
marli
15:15 01.04.2020.

Građani su sami krivi što nisu mogli zamijeniti zidove zgrada starih 100 godina od cigle za armirani beton ! Pa to je bar jednostavno - dirati u staru jezgru grada i mijenjati zgrade za betonske ! Usput fasade i žbuke za koje dotični kaže da nisu održavani - nisu nosivi dijelovi zgrade i već zidovi !

BA
balizg
15:22 01.04.2020.

Gospodin kaže da građani nisu održavali fasade hahahahaha !!!!! Fasade drže statiku cijele ulice i zgrade od cigle starij 200 godina ! Ovo je najveća pljuska u povijesti !

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
12:37 01.04.2020.

4.800 gradskih stanova je rezervirano za članove MB365, rođake, zemljake, kumove i braću Rome, za ostale je studentski dom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije