Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašli ga

Uhićen mladić koji je na spomeniku Tuđmanu nacrtao srp i čekić

Osumnjičenik za kazneno djelo "oštećenje tuđe stvari"
Foto: PU zagrebačka
1/6
18.01.2019.
u 12:49

Zahvaljujući suradnji s građanima, a ujedno kvalitetnim i korisnim informacijama koje je policija nakon objavljene fotografije mogućeg počinitelja na web-stranicama Policijske uprave zagrebačke zaprimila, provedeno je i dovršeno kriminalističko istraživanje

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ''Oštećenje tuđe stvari''.

Zahvaljujući suradnji s građanima, a ujedno kvalitetnim i korisnim informacijama koje je policija nakon objavljene fotografije mogućeg počinitelja na web-stranicama Policijske uprave zagrebačke zaprimila, provedeno je i dovršeno navedeno kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Pogledajte video: Osvanuo grafit na Tuđmanovom spomeniku

Sumnja se da je 5. siječnja 2019. godine oko 23,55 sati došao do Ulice hrvatske bratske zajednice, sprejem crne boje koji je donio sa sobom, na postolju spomenika „Franjo Tuđman – prvi hrvatski predsjednik“ nacrtao grafit i otišao. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 326

VE
verakruz
12:58 18.01.2019.

Kad nasara po Tudjmanovom spomeniku onda je mladic. Ka nasara po partizanskom onda je vandal, kriminalac i ime mu se objavi uz obavezan rodoslov do petog koljena?

RO
Rope22
13:21 18.01.2019.

Po državljanstvu jugoslaven, po nacionalnosti pripadnik jedne bogom nam dane manjine, koja i općenito širi ljubav toleranciju,bratstvo jedinstvo, u što smo se mogli uvjeriti u Domovinskom ratu.Da je siroče bilo samo malo pametnije, mogao je raditi u Novostima, zarađivati 7000-10000 kuna mjesečno, a za ovaj perfomans bio bi još posebno nagrađen.

DU
Duupin
12:55 18.01.2019.

Fašist crveni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije