Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbibriga

Udruga Igranje poziva na 50 modernih igara

lutajući sat
Foto: Lutajući sat
27.11.2014.
u 11:11

Organizatori iz Udruge Igranje podsjećaju da su društvene igre, osim zabave, odličan način socijalizacije, ali i prevencije brojnih ovisnosti za sve uzraste

Svi koji bi rado vlakom proputovali Europu, igrajući Ticket to Ride, naselili otok Catan u igri Settlers of Catan ili pak otputili se u pohod kroz izmišljeni grad-državu Waterdeep u igri Lords of Waterdeep u subotu si to mogu i priuštiti.

Udruga Igranje poziva sve zainteresirane od 11 do 19 sati u zagrebački Avenue Mall na Dan društvenih igara. Na drugom katu trgovačkog centra čekat će vas volonteri koji će predstaviti neke igre, objašnjavati pravila i pomagati zainteresiranima da kroče u zabavni svijet modernih društvenih igara. Na raspolaganju će biti pedesetak različitih igara, a najsretniji mogu osvojiti i nagradu. Igrat će se, dakako, i neke od društvenih igara koje svi poznajemo iz djetinjstva, poput Čovječe, ne ljuti se, Monopola i Rizika, ali i niz novih igara, visokog sociološkog i edukativnog karaktera, koje zahtijevaju strateški pristup, dok je faktor sreće sveden na minimum.

Organizatori iz Udruge Igranje podsjećaju da su društvene igre, osim zabave, odličan način socijalizacije, ali i prevencije brojnih ovisnosti za sve uzraste.

>> Reprezentativci u vaterpolu zaigrali My Monopoly

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije