Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebno značenje

Učiteljica oduševila učenike pismom: Prođi pažljivo kroz 'set za preživljavanje'...

Set za preživljavanje
Foto: Čitateljica
1/2
12.09.2019.
u 11:32

Mekana nježna spužvica, zvijezda, maramice, flaster, naljepnica... samo su neki od predmeta koji su se nalazili u setu

Poklon koji je učiteljica 3. razreda jedne zagrebačke osnovne škole darovala svojim učenicima na početku školske godine sigurno je nešto što će mališani pamtiti cijeli život. Ova simpatična gesta učiteljice raznježila je i roditelje, a veselje njezina razreda nije se moglo opisati riječima.

"Mama, mama, vidi što nam je učiteljica poklonila, daj da ti pročitam...", prvo je što je jedna učenica kazala kada je nakon škole došla kući, ispričala nam je čitateljica. I onda je krenulo nabrajanje i čitanje što čemu služi, a oduševljenju nije bilo kraja

Foto: Čitateljica

Na papiriću je pisalo: "Prođi pažljivo kroz set za preživljavanje 3. razreda. Svaki predmet ima posebno značenje za naš razred."

Mekana nježna spužvica, zvijezda, maramice, flaster, naljepnica... samo su neki od predmeta koji su se nalazili u setu, a svaki od njih ima posebno značenje, baš kao što je i ova gesta učiteljice posebna...

Ključne riječi

Komentara 4

MA
malena1983
11:44 12.09.2019.

Divno, kapa do poda učiteljici.

GE
geez
13:06 12.09.2019.

Kad bi jos znala hrvatski jezik...

VI
Viola
13:32 12.09.2019.

Već smo umorni gledati i čitati po Internetu o sličnim idejama sa zapada. U današnjem svijetu mnogima je važno da se o njima piše, čak i pod uvjetom da za to ideje traže i kopiraju po internetu. Šteta što susu obične, skromne i dobre učiteljice nestale pred navalom ovih novijih koje se trude raznoraznim čudesima začiniti svoj odnos prema djeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije