Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUOBIČAJENO

U Zagrebu se nudi netipičan smještaj. Biste li spavali u ovom apartmanu?

Smještaj u kafiću
Foto: Airbnb
1/3
01.04.2019.
u 22:09

Namijenjen je za dvije osobe, šank je kuhinja, a toalet je odijeljen za muške i ženske goste.

Da je internet mjesto na kojem se može naletjeti na gotovo svašta to smo znali. No oglas koji jedan Zagrepčanin nudi na popularnom servisu Airbnb za smještaj uspio je zasigurno iznenaditi sve one koji su na njega naišli.

Tako na oglasu piše "unikatan smještaj, spavaj u kafiću!"

"Apartman" je rezerviran za dvije osobe odnosno raspolaže dvama krevetima. Šank je čini se ujedno i kuhinja, a toalet je, naravno, odijeljen za muške i ženske goste.

Osim toga, parking je besplatan, a kućni ljubimci nisu dopušteni. Ako vam bude hladno postoji grijanje, a ako vam je vruće tada možete koristiti i klimu. Dostupna je i topla voda te aparat za gašenje požara ako vam voda bude prevruća.

Foto: Airbnb

Kao šećer na kraju, nekonvencionalan apartman sadrži i TV ukoliko se odlučite opustiti.

Cijena smještaja varira ovisno o broju noćenja, no ona pada ako je dužina boravka veća od tjedan odnosno mjesec dana.

Koliki je odaziv za ovaj "apartman" nismo uspjeli doznati, no ispadne li i da je oglas tek šala to će onda biti mali klik za čovjeka, ali veliki za Airbnb.

Druženje na Savi - bubnjevi, vatra i ples

Ključne riječi

Komentara 1

XE
xehunoho
00:06 02.04.2019.

Google sada plaća od 17.000 do 22.000 dolara mjesečno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio $ 20544 u mom prvom mjesecu ovog posla. ---->>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije