Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar podmetnut?

U Zagrebu izgorio jedan automobil, a vatra zahvatila još nekoliko vozila

Devet automobila izgorjelo ili oštećeno na parkiralištu u Ravnicama
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/18
13.11.2018.
u 10:08

Nakon što se zapalio jedan, vatra se proširila i na još nekoliko automobila

U Albrechtovoj ulici u Zagrebu oko 4.50 sati došlo je do požara na vozilu. Tom prilikom vatra je zahvatila još nekoliko vozila, priopćila je zagrebačka policija. Iz policije su kazali kako je do požara došlo iz za sada nepoznatog razloga. Očevid je u tijeku.

Devet automobila izgorjelo ili oštećeno na parkiralištu u Ravnicama Devet automobila izgorjelo ili oštećeno na parkiralištu u Ravnicama
1/18

Izgorjela su četiri auta – Audi A4, Opel Astra, VW Polo i VW Tiguan. Nagorjelo je još njih četiri – Renault Scenic, Renault Modus, Škoda Octavia i Toyota Yaris, javljaju 24 sata.

Istražitelji pretpostavljaju da su požari namjerno izazvani jer su automobili gorjeli u isto vrijeme u dva reda odvojena više od deset metara. Prvi požar navodno je krenuo od Tiguana.

Pogledajte i video

 

 

Ključne riječi

Komentara 24

LJ
ljutko
08:56 13.11.2018.

Zadnje vrijeme često u Hrvatskoj gore auti,malo je to ćudno

IG
Igi125
11:38 13.11.2018.

Jedan portal piše da je moguce kako se radilo o neuspješnoj krađi vozila pa kad lopovi nisu uspjeli, zapalili su ih. To nije baš cest obicaj kradljivaca automobila ali je kad kriminalci žele nešto poruciti vlasnicima tih vozila. Pa nedavno je gorio i automobil vlasnika domova za umirovljenike.

VI
Vito
11:22 13.11.2018.

Vidim ovdje dežurne koji su toliko obrazovani da potpuno razumiju pismene naslove po "novinama" __ Nazvali me iz "večernjaka" i rekli da su me izabrali za besplatnu pretplatu pa me pitali za OIB kako bi mi poslali račun. __ Identično je i s ovakvim naslovima i komentatorima mojih komentara - nisu dovoljno obrazovani da bi shvatili što prepisuju kad "komentiraju" ili kad objašnjavaju što su nagrade i pokloni. __ Kamoli da bi shvatili bilo koje razloge "samozapaljenja" __ No, što možemo, kakvi naslovi, takvi komentari, tko ne razumije, taj nek tuži državu za nedovoljno uspješno obrazovanje, ali ... će izgubiti na sudu, zbog razloga besplatnog obrazovanja osnovnoškolaca, srednješkolaca i akademika do 1990.g., a nakon toga samo besplatno školovanje osnovnoškolaca i srednješkolaca __ Rezultati su vidljivi u "novinama" __ A ponekad na velesajmu inovacija __ No, oni koji ovdje komentiraju rijetko odlaze na velesajam vidjeti stvarne novine __ Zato me čudi i navodi na pitanje: zašto ljudi u danas ovakve članke u papirnatom "izdanju" nazivaju "novine", kad nema čak niti pismenih naslova, kamoli novih pismenih članaka???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije