Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radijatori hladni

Pogledajte kako radnici saniraju puknuće vrelovoda u Travnom

radijatori
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/13
Autori: Ana Škiljić Ravenšćak, Mateja Šobak/VLM
03.01.2014.
u 22:01

Novi Zagreb u novogodišnjoj je noći već bio ostao bez grijanja i tople vode nakon što je pukla cijev magistralnog vrelovoda.

Dio Zagrepčana jutros se opet probudio s hladnim radijatorima. Iz HEP Toplinarstva potvrdili su kako postoje problemi s opskrbom koji su se pojavili još sinoć.

– Ovog puta do poremećaja nije došlo na području čitavog Novog Zagreba nego u tri naselja: Sopotu, Sigetu i Trnskom. Tražimo točno mjesto kvara i dok ga ne pronađemo i saniramo, mogući su poremećaji u opskrbi, kazao nam je tehnički direktor HEP Toplinarstva.

U 17 sati bez grijanja i tople vode ostat će stanovnici Sloboštine, Dugava, Jakuševca i južnog dijela Travnog. Za to vrijeme opskrba će se prekinuti kako bi se popravio kvar na vrelovodu u Ulici B. Magovca na kojem je došlo do puknuća. Radnici će kvar sanirati cijelu noć i nadaju se da će do jutra problem biti riješen.

Građanima iz HEP-a savjetuju da se u slučaju problema obrate na njihove kontaktne telefone.

Novi Zagreb u novogodišnjoj je noći već bio ostao bez grijanja i tople vode nakon što je pukla cijev magistralnog vrelovoda. Radnici su kvar popravili te je tijekom jučerašnjeg dana opet grijao.

– U Sigetu su radijatori i dalje hladni, nema tople vode. Mislim da bi bilo u redu da nam bar srežu troškove režija za toplinu kad su nas stajali jutarnjeg tuširanja, pranja suđa ili buđenja u toploj sobi i, naravno, zato što nisu isporučivali ono što smo platili – požalio se čitatelj.

Ako imate poteškoća s grijanjem, javite nam se na e-mail javi@vecernji.net

>>Doznajte kako uštedjeti tisuće kuna na režijama!

Komentara 6

Avatar tituš
tituš
09:32 03.01.2014.

Tak je to za one koji su dobivali stanove za nula kuna, koji su otkupom za sitniš ostali u njima, nešto moraju i platiti u komforu ili novcima! Ljudi koji su do grla u kreditima da bi sklepali svojih par kvadrata nemaju tih problema ili ako ih imaju o njima novine ne pišu!

Avatar liquidsky
liquidsky
12:44 03.01.2014.

Je pa kaj, nema grijanja, je pa kaj. Pretpotopna infrastruktura, je pa kaj. Kad stisne minus 10, još više: je pa kaj. Upala pluća, je pa kaj. HEP isporučuje, HEP bu naplatil, je pa kaj.

TO
tomy67
11:37 03.01.2014.

Kakve veze ima tvoj komentar sa člankom o kvaru grijanja? Zar misliš da su svi stanovnici Novog Zagreba dobili stanove i u njima žive besplatno? Ja živim u Novom Zagrebu i krvavo već 10 godina ja i suprug otplaćujemo kreditt za svojih par kvadrata,nikome se ne žalim i ne plačem nad svojim životom. Svi bi samo kukali i plakali kako im je teško i kako im nitko ništa nije dao. Pogledajte kakvi auti se voze po gradu,kakvi mobiteli se kupuju, jer zašto bi susjed imao bolji auto ili mobitel! A ako je netko u bivšem sistemu i dobio stan valjda ga je svojim radom i zaslužio, to je tada bilo tako. Sada je samo političarima sve servirano na tanjuru i besplatno i zbog toga nitko ne diže glas i ne buni se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije