Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Svetoj Nedelji 2.rujna održat će se utrka „9zarez99“

9zarez99
Foto: Promo
20.08.2018.
u 15:17

Udruga 3D organizator nove zanimljive utrke

Tko je barem jednom otrčao “desetku”, zna da je najteže onih zadnjih 10 metara pred ulazom u cilj. Znoj se cijedi s cijelog tijela, noge više ne slušaju, a u glavi sve odzvanja. Znaju to i svetonedeljski trkači pa su zato na svoju utrku odlučili dati popust, i to ne bilo kakav - popust na tih zadnjih, groznih 10 metara trke. U organizaciji Udruge 3D tako će se 2. rujna ove godine na jezeru Orešje u Svetoj Nedelji održati utrka simboličnog naziva “9zarez99”.

Osim što se kilometraža spušta malo ispod uvijek atraktivne desetke, atraktivan je i ambijent šljunčane staze oko jezera, gdje će se trka održati.
„Svi ljubitelji trčanja, rekreacije, svježeg zraka i prekrasnog krajolika, dobrodošli su na utrku sa popustom.

9zarez99 je jedina utrka sa popustom u Lijepoj našoj. Svega desetak kilometara od Zagreba, nalazi se grad Sveta Nedelja, koju krase nekoliko prekrasnih jezera. Na jednom od njih, jezeru Orešje, organizira se druga po redu utrka specifičnih karakteristika i još inovativnijih medalja.“- ističu organizatori.

Organizator utrke je volonterska Udruga 3D koja će se brinuti za vas na visokom nivou gostoprimstva i dobre zabave. 

Start je u 10 sati, a natjecatelji mogu birati hoće li otrčati jedan krug oko jezera u duljini od 3,33 kilometara ili punu trku od 9,99 kilometara, odnosno, tri kruga oko Orešja.

Svu zainteresirani prijaviti se mogu preko sljedećeg linka: https://registration.mylaps.com/9zarez99-2018/register.
Ako ste jedni od onih koji vole uštede, dođite na Orešje i uštedite tih 10 metara, nikad ne znate kada bi vam mogli zatrebati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije