Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u zagrebu

U sudaru kod Autobusnog kolodvora ozlijeđene dvije osobe

nesreća, držićeva (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
15.06.2012.
u 17:37

Nesreća u kojoj su sudjelovali motocikl i auto dogodila se danas poslijepodne u Zagrebu

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil Renault Clio i skuter dogodila se danas poslijepodne kod Autobusnog kolodvora u Zagrebu.

Ozlijeđene su dvije osobe, a zbog nesreće bio je otežan promet Držićevom u smjeru juga, javlja PU zagrebačka.

Komentara 2

VI
Vito
06:03 16.06.2012.

Kako je moguć frontalni sudar u jednosmjernoj prometnici? Zašto je "clio" išao u suprotnom smjeru? Koga je vozač "clia" htio ubiti? osim sebe, naravno...

DU
Deleted user
16:44 18.06.2012.

E moj Vito, daj si malo pogledqaj fotku nesrece. Clio se od udara okrenuo poprecno preko ceste i sigurno nije dolazio od juga po pogresnoj strani. Tamo je promet tako jak, da ne bi dosao do autobusnog da je isao krivim smjerom!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije