Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Pučkom učilištu

U subotu prva razmjena i prodaja školskih udžbenika u Zaprešiću

Razmjena knjiga
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
14.08.2013.
u 17:00

Roditelji se pozivaju da u subotu od 10 - 18 sati dođu u prostorije Pučkog učilišta Zaprešić.

Kako bi roditeljima Zaprešića i zaprešićkog kraja financijski olakšali kupnju udžbenika za predstojeću školsku godinu, grupa volontera organizira po prvi puta na prostoru grada  razmjenu i prodaju školskih udžbenika, s ciljem da to postane tradicionalna aktivnost u  Zaprešiću.

Roditelji se pozivaju da u subotu od 10 - 18 sati dođu u prostorije Pučkog učilišta Zaprešić. 

Prva razmjena i prodaja školskih udžbenika održat će se i preostale dvije subote u kolovozu  24. 08. i 31. 08. Do sada su se manje razmjene organizirale sporadično u dvije zaprešićke osnovne škole, no cilj je volontera koji su pokrenuli ovu akciju, razmjenu i prodaju udžbenika po prvi puta objediniti na jednom mjestu – Pučkom učilištu u Zaprešiću, kako bi svima koji tragaju za osnovnoškolskim i srednjoškolskim udžbenicima na jednom mjestu pružili sve potrebno.

>>Djeca i ove godine razmijenila knjige i odjeću u Vinkovcima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije