Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
esava

U studentskoj sobi pokrenuli popularni portal

'                               '
''
28.12.2011.
u 15:15

Za nekoliko tisuća kuna trojac je realizirao ideju i konkurira svojim online vodičem Studentskom centru.

"Onaj tko dođe radi s nama, a ne za nas" – moto je trojice prijatelja koji su pokrenuli esavu, portal za sve zagrebačke studente. Da će portal sa zanimljivim i ažurnim informacijama postati opasna konkurencija Studentskom centru, Marko, Damjan i David nisu ni pomišljali. Cijela inicijativa, kako nazivaju svoj pothvat, krenula je u sobičku u Studentskom domu Stjepan Radić. Uloženi kapital: nekoliko tisuća kuna i puno volje.

Mjesta za izlazak

– Htjeli smo se nečime baviti pa smo se sjetili da u domu živi oko 4000 studenata, svi imaju kompjutor i svima trebaju informacije o fakultetima, mjestima za izlazak, pokazima za tramvaj i slično – kaže Marko Boras, zadovoljan da portal dnevno posjeti 2000 studenata.

Ključ leži u novitetu koji je olakšao život mnogim studentima rascjepkanima između fakultetskih i privatnih obveza. Naime, prvi su počeli sa svakodnevnim objavljivanjem menija, a nedavno su u menze postavili i kamere koje "registriraju" gužvu.

– Bio je to pravi hit. Studenti su bili oduševljeni jer konačno mogu unaprijed vidjeti što ima na jelovniku i isplati li im se čekati u redu – opisuje Marko.

Olakšali život brucošima

Tržnica, Vi pitate, Zabava & info, Intervju tjedna i Fashion Report sada su neke od rubrika na kojima svoju kreativnost "bruse" studenti svih usmjerenja. A savjetima u Savskom vodiču olakšali su život i brucošima. Gdje se nalaze menze, dokad rade i kamo dok ste bolesni, vrijedni su savjeti.

marko boras Budući ekonomist jedan je od kreatora

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lutomirski
22:48 31.12.2011.

Dali je platio drzavi ceh za tu ideju i PDV, ima li uporabnu dozvolu ??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije