Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
44 3°C
  • antimafia:

    Možete odobriti 67 milijuna dozvola, i opet se neću voziti sa taksijem, koji su to pljačkaši. Zagreb je mali grad, u sat vremena pješke dođem gdje god treba, a do aerodroma redovito voze busevi s kolodvora.

  • Charmed:

    Jedna žalosna vijest, eko-taxi (http://ekotaxi.hr/), koji je ovih dana trebao doći na ulice grada Zagreba, nemilosrdno je zaustavljen u svom pokušaju. Još jedna briljantna ideja mladih poduzetih ljudi, ostala je nedovršena zbog nesposobnosti dobivanja leasing kredita za aute, unatoč brojnim ... prikaži još! garancijama, hipotekama i jamcima. Svi bi profitirali,autokuća, leasing, poslodavac, radnici....I tako je još jednom Hrvatska država, rasprodavši banke, uništila perspektivni projekt koji je VEĆ BIO ZAPOSLIO preko 50 ljudi, a namjeravao zaposliti i preko 150! A ljudi su uložili sve, imali su ured, tehničku opremu, ljude...Nadam se da će neka od leasing kuća uvidjeti potencijal ove mlade tvrtke, kao jedne ekološke alterantive, a prije svega i u zapošljavanju i prehranjivanju obitelji novo zaposlenih (budimo realni rješavanje nezaposlenosti je gorući problem...). Tako da, dečki, držim fige i nadam se da se vidimo uskoro!

  • mycropht:

    Da li su testirali poznavanje grada i kod postojećih taksista? Jedno je sigurno, ako se organizira turnir u šahu za taksiste, novopridošli nemaju nikakve šanse.

Još iz rubrike Zagreb

Priča o 2b razredu OŠ Tituša Brezovačkog
ŽELE IH POSJETITI

Klinci iz Španskog prijateljima u Africi šalju pisma i pribor za školu

Obnovljeni rotor u Remetincu pušten u promet
kompletno otvorenje početkom svibnja

Kako vam se sviđa novi rotor? Šaljite nam svoje komentare i glasajte u anketi

9
Obnovljeni rotor u Remetincu pušten u promet
IPAK ZADOVOLJAN ROTOROM

Husinec se provozao rotorom: Rotor je siguran, no nerealno je voziti 40 kroz tunel

32