Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJETNOST BUDUĆNOSTI

U Sesvete dolazi izložba 'Infrared painting'

Dijana Nazor-Čorda Skriveni portret Vilko
Privatna arhiva
19.09.2021.
u 21:00

Prije samog otvorenja, u 18 sati, u dvorani Narodnog sveučilišta održati će se predavanje "Infrared art - od dizajna do slikarstva"

Centar za kulturu Narodnog sveučilišta Sesvete i Hrvatska udruga likovnih umjetnika i likovnih kritičara poziva na izložbu grupe Infra "Infrered painting - umjetnost budućnosti"

Otvorenje je u ponedjeljak, 20.9.2021. od 19 sati u Galeriju Oblok knjižnice Sesvete i Galeriju dvorane Narodnog sveučilišta.

Izložbom se predstavlja dvanaestero vizualnih umjetnika, članova grupe Infra koji su u svoj likovni medij imementirali infrared tehnologiju, te stvaraju slike dvostruke pojavnosti, tzv. infrered slike. Zajedno s njihovim uradcima biti će izložene i prve infrered slike polaznika istoimene likovne radionice.

Prije samog otvorenja, u 18 sati, u dvorani Narodnog sveučilišta održati će se predavanje "Infrared art - od dizajna do slikarstva"

Više informacija pronađite OVDJE.

>>> Pogledajte: Pucnjava u Sesvetama: Ranjena jedna osoba, a pet ih je privedeno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije