Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar više vozila

U prometnoj nesreći u Zagrebu teško ozlijeđena djevojčica

nesreća
Davor Visnjic/PIXSELL/Ilustracija
27.12.2019.
u 10:10

Vozač koji je izazvao prometnu nesreću napuhao je 1,58 promila

Zagrebačka policija priopćila je da se u četvrtak oko 00.45 sati u Zagrebu dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena djevojčica.

Naime, 27-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,58 g/kg) upravljao je osobnim vozilom marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Južnom ulicom u smjeru juga.

Dolaskom do kućnog broja 73 skrenuo je ulijevo u smjeru jugoistoka na dio kolnika za kretanje vozila iz suprotnog smjera obilazeći parkirane automobile na zapadnoj strani kolnika, a da se nije prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i imovinu ne vodeći pritom računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja.

Tom prilikom je prednjim dijelom automobila naletio na prednji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 18-godišnjak bez položenog vozačkog ispita odnosno prije stjecanja prava na upravljanje, a kretao se Južnom ulicom u smjeru sjevera.

Od naleta osobni automobil 18-godišnjaka odbačen je unatrag u smjeru juga kojom prilikom je prednjim dijelom automobila naletio na prednji bočni dio teretnog automobila Mercedes 208 D, koji je bio parkiran na nogostupu", priopćila je policija.
 
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena djevojčica, a liječnička pomoć pružena joj je u KBC Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:07 27.12.2019.

Bravo, sretni vam Blagdani, dragi roditelji. Samo se opijajte doma i pustite djecu da voze vaše lepe auteke. Nesreće se ne događaju vama, nego uvijek nekome drugome. Je brus.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
00:01 28.12.2019.

U sudaru jedan auto vozi alkoholičar a drugi balavac bez vozačke...dobrodošli u glavni grad Republike Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije