Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U prodaju se puštaju karte za Prvi motoristički sajam u Hrvatskoj

ZV
PR
Autor
PR članak
23.04.2012.
u 15:34

Od utorka, 24. travnja u 12 sati, ljubitelji motora, jurnjave i rocka svoje mjesto na Saboru bajkera mogu osigurati kupnjom karata

Odbrojavanje je počelo. Prvi motoristički sajam u Hrvata opasno se bliži pa je došlo vrijeme i za prodaju ulaznica. Od utorka, 24. travnja u 12 sati ljubitelji motora, jurnjave i rocka svoje mjesto na Saboru bajkera mogu osigurati kupnjom karata (po cijeni od 20 kn za sajam, 50 kn za koncerte), na jednom od prodajnih mjesta:

Udruga Veronika Vere, Iblerov trg 10, Galerija Importane, I kat
Caffe bar Simple, Avenija Dubrovnik, Zagrebački velesajam (lijevo od glavnog ulaza)
Studio za sunčanje „Nila – Sun“, Teslička 3a, Dubrava

Branitelji, umirovljenici, djeca do deset godina starosti i nezaposleni, koji na ulazu predoče potvrdu o nezaposlenosti, u cjelokupnom programu sajma uživat će besplatno.

Kao i svi oni koji na motorističku feštu dođu u pratnji svojeg ljubimca na dva kotača jer prijavljeni moto klubovi i motoristi, u krugu Zagrebačkog velesajma, tijekom sva tri dana održavanja sajma, imaju besplatan ulaz i kamp.

Tamo će ih dočekati najbolji provod - koncerti velikih Divljih jagoda i Atomskog skloništa, probrano društvo DJ-a iz Hrvatske i inozemstva, slasne delicije te još slasnije nagradne igre.

Naime, ulickaju li motore, motoristi se mogu prijaviti za izbor najljepšeg motora na sajmu te osvojiti novčane nagrade. Pobjednika će izabrati publika, a sretnik kojemu pripadne titula osvojit će 2.000 kuna. Drugoplasirani motor dobit će 1.000 kuna, a treće mjesto bit će nagrađeno sa 500 kn. Novčani „bonusi“ bit će isplaćeni na licu mjesta, a sva tri natjecatelja dobit će pehar kao uspomenu na Prvi motoristički sajam u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?