Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do 30. lipnja

U ponedjeljak počinje očitanje plinskih brojila

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.05.2020.
u 19:00

Gradska plinara Zagreb, kao distributer plina, prema Zakonu o tržištu plinom obvezna je provesti godišnje očitanje potrošnje plina na svim obračunskim mjernim mjestima na svom distribucijskom području.

Poštari Hrvatske pošte u ponedjeljak će početi očitavati stanja plinskih brojila na distribucijskom području Gradske plinare Zagreb, a koje će trajati do 30. lipnja.

- Ovim putem molimo sve potrošače da poštarima omoguće pristup plinomjerima. Građani i poslovni subjekti u čijim prostorima neće biti očitano stanje plinskog brojila dobit će obavijest kako bi dogovorili ponovni dolazak poštara i očitanje brojila - poručili su iz Plinare.

Gradska plinara Zagreb, kao distributer plina, prema Zakonu o tržištu plinom obvezna je provesti godišnje očitanje potrošnje plina na svim obračunskim mjernim mjestima na svom distribucijskom području, a istim Zakonom kupci su ovlaštenim osobama obvezni omogućiti pristup obračunskom mjernom mjestu. 

Komentara 2

Avatar SarahNB80
SarahNB80
01:04 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

DJ
DjD
23:45 29.05.2020.

Nema me doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije