Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesen u 'Čvari'

U petak žestoka svirka sisačkog noise benda

03.09.2020.
u 15:01

U Močvari u petak nastupa noise bend ###, svirka počinje u 20 sati

Petak je u alternativnom klubu Močvara vrijeme za sirovu energiju, distorziju i kaos. Zbog toga je rezerviran za sisačku noise skupinu ### koju čine Goran, Sven, Anja i Zrnc. Prokušana četvorke izvest će tako svoje najveće hitove, ali i dvije nove pjesme s EP-a Uzvodno/Nizvodno čiji je drugi dio trenutno u postprodukciji.

 

 

Inače ### iz Siska je instrumentalni noise/rock bend. Notorni su po svom pristupu u kojem misle da je sve što rade jednostavno, čak iako to znači rastaviti i preseliti nečiji studio u staru tvornicu ili u Beograd. Ili napraviti 300 (naopakih) križeva i pustiti ih niz rijeku. Ili nagurati zid pojačala u WC Medike. Dosad su izdali nekoliko EP-a, LP "Svjetlo" i EP "Uzvodno/Nizvodno" čiji je drugi dio u postprodukciji. Koncerte im karakterizira jednostavna, sirova i glasna buka te apstraktne analogne projekcije i flickr svjetla.

Koncert počinje u 20 sati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije