Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački maraton

U nedjelju 27. Zagrebački maraton, promjene u prometu

Zagrebački maraton
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
11.10.2018.
u 12:27

Promet će u nedjelju, 14. listopada biti zatvoren od 9 do 15,30 sati u pojedinim dijelovima grada, a zagrebačka policija građanima preporučuje alternativne pravce kretanja

U nedjelju, 14. listopada, se održava 27. Zagrebački maraton pa će za automobilski i tramvajski promet biti zatvorene prometnice od Ilice na raskrižju sa Selskom preko Trga bana Jelačića do Dubrave, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija koja je građanima preporučila alternativne pravce kretanja.

Promet će biti zatvoren u nedjelju, od 9 do 15,30 sati na cestama: Ilica, od Selske do Trga bana Jelačića - Trg bana Jelačića - Jurišićeva ulica - Trg hrvatskih velikana - Draškovićeva, od Đorđićeve do Vlaške -Vlaška ulica - Maksimirska - Ulica Dubrava, od Avenije Gojka Šuška do Ulice Poljanice II. - Europski trg, izvijestila je zagrebačka policija.

Na cijeloj trasi utrke bit će obustavljen tramvajski promet, a autobusni i tramvajski promet odvijat će se prema posebnom rasporedu ZET-a.

Preporuča se korištenje alternativnog pravca sa sjeverne strane trase kretanja maratonaca, a koji povezuje istočni i zapadni dio grada: Selska - Sveti Duh- Bijenik - Lukšić - Šestinska cesta - Mlinovi - Gračanska - Markuševečka - Vida Ročića - Miroševečka - Slanovečka - Sunekova -Dankovečka - M. Lovraka - V. Žgeneca - Trnovčica - Dubec.

Komentara 4

Avatar maxist
maxist
17:03 11.10.2018.

Kao i obično nema grafičkog prikaza a niti riječi o vezi sjever -jug !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Šturo i štedljivo !! Glavno da se po 20-ti put zatvara sav promet ! Bolje biti u vokojebini nego u bandićevoj "metropoli" ! Konstantno ograničenja u svim komunikacijama.......osim goluba listonoša.........

XN
xnet0822
06:45 12.10.2018.

E ovo je stvarno kap koja je prelila čašu, ove godine će biti posljednji put na Jelačić placu ! Kako nemate obzira prema starijim ljudima koji moraju ići kući pješice zbog vas koji ste blokirali promet ! Iduće godine će će biti na Mladosti ili u Maksimiru !!!!!

DU
Deleted user
10:15 13.10.2018.

Blenton dijeli grad po sredini, sve bonice su odsječene od juga, prevesti bolesno dijete iz Vlaške u Klaićevu nemoguće, nema nikakvih mogućnosti doći recimo iz Petrove do recimo Frankopanske osim peške.... Dosta je tog terora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije