Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer ogorčen

'U Krajiškoj je asfalt besprijekoran, a stavljaju novi. To je rasipanje novca!'

Sabor,proračun
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.11.2014.
u 13:02

Zoran Milanović upozorio je danas u Saboru na nerazumno trošenje javnog novca

Premijer Zoran Milanović upozorio je danas tijekom saborske rasprave o prijedlogu proračuna za 2015. na primjere nerazumne potrošnje javnog novca. Ogorčilo ga je, tvrdi, što je danas u svojoj Krajiškoj ulici vidio asfaltne strojeve koji stavljaju novi asfalt.

– Taj asfalt je besprijekoran, nema nikakve potrebe to raditi. To je klasičan primjer bacanja, rasipanja novca. Takvih primjera u Hrvatskoj ima koliko god hoćete, ovaj sam doslovno pred nos dobio pred stubištem svoje zgrade danas ujutro i želim da mi netko iz grada Zagreba, grada u kojem živim, grada u kojem plaćam prirez od 18% objasni zašto se na takve stvari baca novac, možda postoji nekakav dubinski razlog, možda je nekakvo arheološko nalazište posrijedi – opisuje Milanović te kaže da je bolje taj novac dati za socijalu.

>>Milinović: Vodite nas u bankrot, Milanović: Sve što sam čuo od vas smeta me kao građanina

>>Milanović: Hrvatska, nažalost, nikad neće biti bogata

Komentara 25

IV
ivanbili25
14:26 27.11.2014.

Ovaj Milanović ima rupu u proračunu 12 milijardi kn, pa tko rasipa državni novac da imamo toliku rupu proračunu? Tko je prije godinu dana naručio 250 automobila vrijednih 300 milijuna kn? Zašto se Zmajlović razbacuje novcem odnosno pogoduje partijskim prijateljima preseljenjem u poslovni neboder. Kada ovog Milanovića nakon što spuši fotelju krene pročešljavati dorh i uskok još ćemo mi svašta saznati o rasipanju državnog novca u režiji ovog Milanovića.

VS
Votum_separatum
14:35 27.11.2014.

-Ugledajte se na mene imam uspješna putovanja po inozemstvu gdje sam privukao velike investicije u zemlju,a ne tako bezveze trošiti moj prirez koji sam zasluženo zaradio sa moje dvije ruke,bando lopovska!! ,rekao je Premijer vidno uzrujan,popularnost mu je momentalno poraslaa među građanima skinuo je sa pijedestala čak i samog Predsjednika koji je odmah problijedio čuvši anketne rezultate.

DU
Deleted user
14:24 27.11.2014.

Neki dan parkiram se u Krajiškoj, odem na sastanak, vraćam se u auto u 9:30 i čujem Milanovićev glas, izlazi iz zgrade, znači na radno mjesto je stigao u 10h. Što reći, da ima imalo odgovornosti u uredu bi bio u 7h a ne u 10h. Ako ne može držati tempo a izgleda da ne može neka napokon odstupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije