Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTOGRAFIJE

U Gradskom muzeju otvorena izložba "Tihi Maksimir"

Nijemi Maksimir, otvaranje izložbe (1)
Foto: M. Fančović/VLM
1/5
07.07.2011.
u 08:06

Sjajne fotografije T. Stančeca bit će izložene u Opatičkoj sve do kraja ljeta, do 28. kolovoza

Izložba fotografija "Tihi Maksimir" Tihomira Stančeca, inače djelatnika Gradskog muzeja, u Gradskom muzeju moći će se pogledati sve do kraja ljeta. Sjajne fotografije najvećeg, najstarijeg i najpoznatijeg zagrebačkog parka, koje je Stančec nekoliko godina snimao, na jedinstven način hvataju "dušu" tog popularnog gradskog odmorišta i odlikuju se sjajnom izvedbom, premda fotograf nije koristio nikakvu opremu, već samo, kako nam je rekao, tvornički objektiv na svom Canonu G 11.

Ako se tijekom sljedeća dva mjeseca nađete na Gornjem gradu, preporučujemo da svakako bacite koji pogled na Maksimir viđen kroz Stančecov objektiv.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije