Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zoogenart

U dvorištu tvornice muzej skulptura i murala životinja

ZOOGENART
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/4
07.03.2014.
u 18:00

ZooGenArt projekt je koji priliku pruža mladim i još neafirmiranim umjetnicima i slikarima. Motiv su uvijek životinje, a projekt je predstavljen u sjedištu tvrtke Genera u Kalinovici

Oslikane skulpture životinja u dvorištu tvrtke Genera, prvi su korak za uređenje tvorničkog muzeja skulptura i graffiti murala - tako su jučer poručili okupljeni na umjetničko-humanitarnom projektu ZooGenArt.

Riječ je o projektu kojim se prilika za afirmaciju nudi mladim umjetnicima, a jučerašnje događanje u Kalinovici, koje je podržao i ministar zdravlja Rajko Ostojić, imalo je humanitarni karakter, prikupljao se novac za kupnju i obuku dva pasa - jednog za slijepu i slabovidnu osobu, a drugi za rad s djecom koja imaju poteškoća u razvoju.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

– Projekt je osmišljen kao forma kojom se povezala umjetnost s onim što mi radimo, a to je briga o zdravlju životinja. Trebamo nešto vratiti društvu i pomoći mladima, zato smo i pokrenuli ovakav projekt - poručio je Marko Smetiško, predsjednik uprave tvrtke Genera.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije