Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvar na izolaciji

U Dežmanovu prolazu eksplodirali električni kabeli, nema ozlijeđenih

eksplozija u dežmanovu prolaz (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
21.02.2012.
u 11:36

Detonaciju je izazvao požar na električnim kabelima. Radnici Elektre saniraju kvar, a vatrogasci i dalje dežuraju na mjestu događaja

U Dežmanovu prolazu u Zagrebu jutros su eksplodirali električni kabeli koji su se zapalili zbog kvara na izolaciji, što je izazvalo detonaciju.

Vatrogasci su dojavu o eksploziji zaprimili u 9.55 sati te su poslana dva vatrogasna vozila s devet vatrogasaca. Na teren su izišli i radnici Elektre koji saniraju kvar, a jedno vatrogasno vozilo ostalo je dežurati na mjestu događaja.

U eksploziji nije bilo ozlijeđenih.

Komentara 11

DU
Deleted user
12:06 21.02.2012.

naravno niti se ne spominje da je zakonski obavezno vršiti redovite kontrole, i da je za ovo netko kazneno odgovoran, no kako nitko ni za što u državi ne odgovara, zašto bi ovo bio izuzetak. deindustrijalizirani zagreb trune i raspadaa se, pravi bandistan koji kultorološki sada pripada dalekom istoku ,a ne europi.

MY
mystery023
12:31 21.02.2012.

zašto bi se trebalo kontrolirati i sanirati? Ovako ćemo uz Bandićeve nove fontane imati i besplatni vatromet svaku večer.

JA
javornov
14:29 21.02.2012.

Nee plin iskri, a kabel detonira. To je barem jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije